Inschrijven Kaarten bestellen Twitter Strangetocht Home Sponsoren Home
Organisatie Lange Strangetocht

Wij vinden het erg leuk dat u meeloopt met de Lange Strangetocht! Hieronder vindt u alle informatie over de tocht.

De Lange Strangetocht 2018 wordt gelopen op zaterdag 25 augustus 2018. Lopen voor het goede doel. De Lange Strangetocht wordt georganiseerd door Rotaryclub Oostburg. De opbrengsten van de Lange Strangetocht komen ten goede aan goede doelen in onze regio.

Rotary Oostburg vind het erg belangrijk dat uw geld op de juiste plaats terecht komt en dat het wordt uitgegeven waar het voor bedoeld is. Wij controleren dan ook nauwgezet de door ons toegekende bedragen en de uitgave hiervan.

Heeft u een suggestie? Dan is deze altijd welkom. Mail dan naar: info@langestrangetocht.nl.

Looprichting van Cadzand-Bad naar Breskens
U kunt direct starten in Cadzand-Bad. We lopen dit jaar van Strandpaviljoen De Zeemeeuw naar Strandpaviljoen BAZ (Breskens aan Zee). Dus de finish is bij Strandpaviljoen BAZ.

Parkeren en busvervoer
U kunt uw auto gratis parkeren op het Veerplein in Breskens, vanwaar er tussen 08.00 uur en 11.00 uur elke 15 minuten gratis pendelbussen vertrekken om u te brengen naar de startplaats in Cadzand-Bad. De finish is bij paviljoen Breskens Aan Zee, net voorbij het Veerplein waar uw auto staat geparkeerd. U kunt er ook voor kiezen uw auto te parkeren bij het vertrekpunt. In dat geval regelt u uw eigen vervoer terug naar uw auto. De rotaryclub zorgt voor golfkarretjes die u weer terugbrengen van BAZ naar uw auto op het Veerplein.

Tip
Bent u sportief aangelegd? Dan is het misschien een tip om uw fiets mee te nemen naar het Veerplein en te fietsen naar de start in Cadzand. Na afloop kunt u uw fiets weer oppikken bij De Zeemeeuw in Cadzand.

Honden
De tocht maken met uw hond? Uiteraard kunt u de tocht maken met uw trouwe viervoeter. Helaas worden honden niet toegelaten in de bus. U moet dus zelf voor vervoer zorgen.

Start Lange Strangetocht
U kunt starten vanaf 8.30 uur. De tocht begint bij Strandpaviljoen De Zeemeeuw en gaat naar Strandpaviljoen BAZ in Breskens. De kosten bedragen 10,00 per persoon en 5,00 per kind tot 12 jaar. De kaarten kun u hier bestellen.

Lange Strangetocht XXL
Alleen in 2018 organiseren we voor de geoefende wandelaars een XXL Lange Strangetocht van Knokke naar Breskens. Een gelimiteerd aantal deelnemers, maximaal 100, worden per bus vervoerd vanaf het Veerplein naar Knokke en starten vandaar uit hun tocht. Dit is alleen mogelijk in 2018 vanwege het lage water om 08.30 uur zodat veilig de Zwingeul overgestoken kan worden. De prijs voor deze toegangskaart is € 50,- per persoon. Dit is inclusief busvervoer naar Knokke, een kop koffie onderweg, een limited editon XXL t-shirt en een uitgebreid ontbijtbuffet bij strandpaviljoen De Zeemeeuw. Na het ontbijt kunt u de reguliere tocht voortzetten.De kaarten kun u hier bestellen.
6.45 uur: stipt vertrek vanaf Veerplein Breskens.
7.45 uur: Wandelen van Knokke naar De Zeemeeuw.
8.45 uur: We steken bij eb met de gehele groep de Zwingeul over.
9.15 uur: We komen aan bij de Zeemeeuw.

Uw conditie
De tocht is ongeveer 17 kilometer lang en gaat over het strand en door het zand. (U kunt natuurlijk ook over het verharde (fiets)pad bovenlangs de duinen lopen, maar houdt rekening met druk fietsverkeer.) De tocht is prima te lopen voor iedereen met een normale conditie. U bepaalt zelf het tempo, hoe vaak en waar en wanneer u rust.

Aanmelden via de site
U kunt uw wandelkaarten bestellen via onze website: www.langestrangetocht.nl. Dit kan tot aan de dag zelf, dus tot 25 augustus 2018. Als u heeft besteld en betaald via de site, dan krijgt u het ticket via de mail. Dit ticket dient u geprint of digitaal mee te nemen naar de start. U krijgt in ruil voor dit ticket uw stempelkaart.

Afmelden
Mocht u onverhoopt niet kunnen starten op 25 augustus dan hoeft u zichzelf niet af te melden. Eenmaal bestelde kaarten worden niet vergoed.

Kaarten kopen op de dag zelf
U kunt uw kaarten op de dag zelf kopen bij het startpunt van de tocht. Dan ontvangt u na betaling direct uw startbewijs.

Het startbewijs
Het startbewijs is tevens uw stempelkaart, u krijgt bij elk paviljoen een stempel.Heeft u een volle stempelkaart? Dan kunt u deze inleveren bij het laatste strandpaviljoen Strandpaviljoen BAZ in Breskens. U mag dan meedoen aan het Rad van Fortuin.

Einde Langestrangetocht
U kunt tot 17.30 uur finishen en meedoen aan het Rad van Fortuin. Eindpunt is Strandpaviljoen BAZ.

Prijsuitreiking
Rond 18.00 uur krijgen de twee goede doelen van 2018 direct het sponsorbedrag uitgereikt. Ook worden dan de prijzen bekend gemaakt. Dit gebeurt bij Strandpaviljoen BAZ.

Strandpaviljoens en de totale afstand in meters
1. Start: De Zeemeeuw (0 m)
2. De Strandloper (900 m)
3. De Piraat (1900 m)
4. Caricole (2650 m)
5. Moio (2950 m)
6. Strand Ruig (3800 m)
7. Dok 14 (5000 m)
8. De Strandganger (7050 m)
9. De Boekanier (7700 m)
10. Groede Aan Zee (8950 m)
11. Puur (10350 m)
12. Beachhouse 25 (11100 m)
13. Strandbar Van Houten (11750 m)
14. Loods 10 (14200 m)
15. Het Halve Maentje (14850 m)
16. Centrum Qi (16000 m)
17. Finish: Breskens aan Zee (17000 m)

De tocht loopt via de 17 strandpaviljoens van De Zeemeeuw naar Breskens aan Zee. Op elk strandpaviljoen is een stempelpost ingericht om uw kaart af te stempelen. Op elk strandpaviljoen wordt een evenement gehouden. De goede doelen presenteren zich, er is muziek en vermaak, U bent verder niet verplicht tot deelname. Eten en drinken onderweg is voor uw eigen rekening. De meeste strandpaviljoens hebben echter wel interessante aanbiedingen tijdens de tocht.

EHBO
Er zijn tijdens de tocht verschillende teams van de EHBO aanwezig. In geval van calamiteit kunt u zich ook rechtstreeks wenden tot de vrijwilligers van de Rotary op de stempelposten. Zij staan in verbinding met de EHBO.

Wij hopen vooral dat u een hele leuke dag heeft en wensen u veel succes en plezier toe!


route

 

Lange Strangetocht is een initiatief van Rotary Oostburg / vragen of contact: info@langestrangetocht.nl

Pieters Media Pieters Media 2018

 
InschrijvenInschrijvenAanmeldenTwitter Strangetocht Matchpointbanen Interact Network Drukkerij Pieters Hendrikse Verzekeringen